Persoonlijk contact

Kwaliteit

Levering uit voorraad

Over ons

T. Gerritsen B.V. / Beulco Holland levert sinds 1973 producten van gerenommeerde nationale en internationale producenten, waaronder de producten van Beulco GmbH. Wij leveren kwaliteitsproducten aan waterbedrijven en aan de technische groothandel in Nederland, België en het Caribisch gebied.

Onze gemotiveerde medewerkers staan altijd klaar om u te helpen. Wij beschikken over een breed assortiment aansluitmaterialen die uit voorraad leverbaar zijn. Naast het standaard assortiment kunnen wij producten/specials aanbieden volgens uw tekeningen. 

Wij zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Ons motto

Beulco Holland staat voor een optimale dienstverlening op persoonlijk niveau. Door in nauw contact te staan met onze relaties kunnen wij ons verplaatsen in de behoeften die de klant heeft. Deze bedrijfsvoering zorgt voor een helder verwachtingspatroon. Mede hierdoor zijn wij al jaren in staat een zeer hoge leverbetrouwbaarheid te garanderen. 

Snel, flexibel en betrouwbaar!

Onze producten

Ons assortiment bestaat uit een breed scala producten voor gas en water. Denk hierbij aan koppelingen, watermeterbeugels, mantelbuizen, afsluiters, draadfittingen, watermeters, verdeelunits enz. Tevens leveren wij een uitgebreid assortiment standpijpen en toebehoren aan drinkwaterbedrijven, technische groothandel en brandweer. Deze producten kunnen naar wens van de klant samengesteld worden.

Heeft u behoefte aan meer informatie?